tiistai 26. helmikuuta 2013

Ihania piristyksiä elämään


Koin eilen ihanan yllätyksen kun tulin koulusta kotiin, sillä mun sängyllä odotti kaksi kenkäpakettia. Sisältö oli heti pakko tietenkin tarkistaa ja sisällä odotti kaksi aivan ihanaa kenkäparia converseja joita oon nyt lähiaikoina ihaillu kaupoissa, kiitos iskä! Nyt on ihan mahtava fiilis, koska nyt ois tiedossa parin viikon päästä bileristeily parhaiden kavereiden kanssa ja huhtikuussa lähetään luokan kanssa Berliiniin, joten nyt voin ainaki opiskella kunnolla koska tiedän että jossain vaiheessa se kumminki palkitaan! Onko jollain muuten kokemusta siitä että ipod lukittuu 22647824 minuutiksi? Nimittäin tänään kun avasin ipodin pitkästä aikaan nii tohon näyttöön ilmesty tollanen teksti ja mietin vaa tässä että olisko jollain vinkkejä miten ton saa pois vai pitääkö tosissaan odottaa lukituksen poistumista? :D
Nyt tälläkään kertaa en pidempää postausta ehdi kirjoittaa, koska pitää aloittaa terkan esitelmä.

 

8 kommenttia:

  1. Itelläni ei oo ipodia mutta mietin, että pystyyks sitä vehjettä sammuttamaan ja sen jälkeen avata niin jatkuuks se lukitus silti?

    VastaaPoista
  2. mitä kokoo noi sun valkoset conssit on? ja sulla on tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kokoa 5 eli 37,5, mutta mun jalan koko on 39 joten veikkaan että consseissa on vähän eri koot :) ja voii kiitos tosi paljon! :)

      Poista
  3. Noi valkoset on niin kivat! Muutenkin ihana blogi sulla :)

    http://blogbylinnea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. vitsi tää sun blogis on kyl aivan ihana<3 ja tykkään kans sikana sun tyylistäs! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista